dimarts, 4 de febrer del 2014

Macarrons a la carbonara
INGREDIENTS: (per 2 persones)
  • 200 gr de macarrons
  • 50 gr de bacó laminat
  • 50 ml de nata per cuinar
  • Formatge parmesà
  • Sal i pebre negre
PREPARACIÓ:
  1. Posa aigua amb sal a bullir en una olla.
  2. Quan l'aigua bulli inclou la pasta, durant 10-12 minuts.
  3. Mentre es fa la pasta, posa en una paella una mica d'oli a escalfar.
  4. Quan l'oli estigui calent posa el bacó a fregir.
  5. Desprès de que s'hagi fet el bacó afegeix en la mateixa paella la nata.
  6. Afegeix al sofregit pebre i sal. (al gust)
  7. Escorra la pasta en un colador per treure l'excés d'aigua.
  8. Barreja la pasta i el sofregit a la olla.
  9. Servir i llest per menjar.














Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada